vacature

Gezocht: Enthousiaste paraveterinair voor waarneming van zwangerschapsverlof en aansluitend mogelijkheden tot dienstverband bij geschiktheid

Dit zijn wij:
Een gezelschapsdierenpraktijk in Maarssenbroek. Een gepassioneerd team van dierenartsen en paraveterinairen. Huisdieren kunnen bij ons terecht voor veterinaire zaken in de breedste zin van het woord. De routine ingreep of jaarlijkse check up en de inenting, ons preventieve zorgplan, een advies en ook voor uitgebreidere internistische of chirurgische uitdagingen. Altijd in overleg met het baasje, onze missie is het om eerlijke en betrouwbare diergeneeskunde te bieden. Afgelopen 2 jaren zijn we uitgeroepen tot praktijk van het jaar van de provincie Utrecht!

De aard van het beestje is onze zorg.

Ben jij de paraveterinair die:
1. vrolijk, empatisch en sociaal vaardig is;
2. weet van aanpakken, zelfstandig en samen met een gevarieerde groep collega’s kan werken;
3. leergierig is, inzicht heeft in de situatie, kan omgaan met stress en in geval van spoed flexibel is;
4. in het bezit is van een geldig diploma paraveterinair, minimaal 1 jaar relevante werkervaring heeft, 3 a 4 dagen in de week en 1 x per vijf weken op zaterdag kan komen werken?

Stuur dan je sollicitatie naar dekoornwinder@outlook.com ter attentie van Ingeborg Braam, graag zo spoedig mogelijk, het liefst voor 25 februari 2020.

Dit bieden we:
1. naast je salaris voor 22-32 uur per week, een open werksfeer en vlakke organisatie structuur;
2. inwerktijd met ervaren dierenartsen, in een vooruitstrevend team paraveterinairen;
3. een dynamische werkplek, gevarieerd patiënten aanbod en uitgebreide diagnostische mogelijkheden waar je jezelf vertrouwd mee kan maken;
4. jaarlijks budget voor nascholing.

Wil je nog iets meer over ons weten kijk dan op www.dekoornwinder.nl , facebook of stuur een mailtje.
__________________________________________________

Medewerkers

Dierenartsen Ingeborg Braam, Ingeborg Stärcke en Barbara Blaauw verzorgen de veterinaire zorg voor uw huisdier. Het team wordt versterkt door onze kundige paraveterinairen Lilian Klok, Charlotte Hogenhout, Denise Sloof, Coby de Wit, Cherinda Heijkamp, Marloes Borst, Terry Duetz en onze Hondengedragstherapeute Bianca Ceelen. Tijdens de vakanties kunt u onze vaste waarnemend dierenartsen Dennis van Gemst en Wietske Brouwer tegen komen in de spreekkamer of OK. Onze medewerkers stellen zich hier aan u voor.

Ieder van deze spelers heeft binnen dit team zijn specialiteit.
De dierenartsen volgen intensieve nascholingen, klinische seminars en de door onze overkoepelende organisatie de KNMvD geaccrediteerde cursussen waaronder nascholingen op ieder van onze werk gebieden.

Bij de paraveterinairen heeft er ook specialisatie plaatsgevonden in verschillende richtingen: laboratoriumonderzoek, gedrag en opvoeding, de apotheek, dieetvoeding, reiniging-verzorging en onderhoud van het gebit en een groot probleem onder de huisdieren in Nederland, obesitas en de aanpak van gewichtsreductie.

Aangezien onze praktijk een Aequor erkend leerbedrijf is, mogen we paraveterinaire studenten opleiden tijdens hun studie. U kunt ze ontmoeten in de periodes dat ze bij ons stage lopen.

winaars2018