Aanvullende diensten

Naast de veterinaire diensten die ons directe team aanbiedt kunnen we ook gebruik maken van de expertise van een aantal gerenomeerde en erkende specialisten.

Diagnostische beeldvorming

Voor aanvullende beeldvormende diagnostiek kunt u bij ons terecht. Zowel röntgenfoto’s als echo’s kunnen in huis gemaakt worden.
Indien het noodzakelijk is de beeldvorming door een specialist te laten verrichten, kan dit uitgevoerd worden Hans Garretsen. Hij is een Nederlands erkend radioloog en geregistreerd in het specialisten register van de KNMvD. Hij is op regelmatige basis op de praktijk aanwezig. Indien nodig wordt zijn deskundige mening natuurlijk tussentijds gevraagd.
www.hgtu.nl/

Acupunctuur

Kirsten Rijken Rapp van QiVet is voor ons het aanspreekpunt voor patiënten waarbij acupunctuur een toevoeging betekent bij de behandeling. Hierbij kan vooral gedacht worden aan klachten van chronische aard zoals arthrose, neurologische uitval, allergieën of andere jeuk klachten. De acupuntuur behandelingen worden in principe bij ons op de praktijk uitgevoerd.
www.qivet.nl

Fysiotherapie voor dieren

Revalidatie na een operatie, ongeval of ziekte periode? De veterinair fysiotherapeut waar wij mee samen werken is Elma Bakker. Haar praktijk is gevestigd in Kamerik en is voorzien van de modernste mogelijkheden.
www.elmabakker.nl